Ute i sista minuten? Så ger du barnen ett riktigt äventyr i sommar!

Svårt att få semesterdagarna att räcka till under barnens sommarlov? Lösningen heter sommarkollo och det finns fortfarande platser kvar till årets häftigaste äventyr – med allt från gokart, till zip-line och ett alldeles eget vattenland.

På Leksand Sports Camps sommarkollo blir sommarlovet till ett minne för livet. Här får barnen träffa nya vänner, prova en mängd olika sporter och roliga aktiviteter – allt medan föräldrarna är på jobbet.

– Som förälder kan man känna en press när man är på jobbet och vet att inte barnen har någonting att göra. När de är här kan man känna sig trygg med att barnen får en rolig och nyttig sommar, säger Björn Strand, vd för Leksand Sports Camp.

Unika aktiviteter

På kollot finns en mängd spännande upplevelser som man sällan ser på andra kollon: Gokart, zip-line, laser tag och ett eget vattenland är några av aktiviteterna som gör att Leksand Sports Camp sticker ut. Och bäst av allt: Det finns fortfarande några platser kvar till årets kollo.

– Barnen kan åka med sina kompisar eller komma hit själva och träffa massor av nya vänner, säger Björn Strand.

Allt från minigolf till disco

På Leksand Sports Camp får barnen prova på två olika sportaktiviteter varje dag och kollot har satsat stort på att erbjuda dem en riktigt bra helhetsupplevelse. Maten serveras på en restaurang och består av nyttiga bufféer. Barnen bor i lyxiga stugor med sköna sängar, bastu och rejäla duschutrymmen och på kvällarna anordnas olika aktiviteter som minigolf, disco och artistuppträdanden.

Det här är Leksand Sports Camp

  • Sportkollo och sommarläger för barn i åldrarna 9–15 år
  • Fokus på hälsa och rörelse
  • Barnen kan välja själva två temagrupper varje dag. Prova på gokart, klättring, cykling, fotboll, simning osv.
  • Inga tävlingsmoment
  • Ledarna reser med barnen från Stockholm, Göteborg och Malmö
  • Hälsosam mat och roliga kvällsaktiviteter som disco, minigolf och artistuppträdanden
  • Fritt inträde till Leksand sommarland
  • Utbildad personal dygnet runt

Boka sommarläger på Leksand Sports Camp här.

 

Write a post