Så får barnen en perfekt sommar – trots att du tvingas kvar på jobbet

Glöm ett stillasittande och inaktivt sommarlov för barnen. På Leksand Sports Camp väntar sommarens roligaste äventyr med fri tillgång till vattenland, motorbana och flera andra aktiviteter i en helt unik miljö. Så får barnen en perfekt start på sommaren – trots att du tvingas kvar på jobbet.
– Hos oss så lovar vi att barnen gör annat än att spela dataspel och hänga med kompisarna i gallerian, säger Björn Strand på Leksand Sports Camp.Sommarlovet närmar sig med stormsteg – och med det kommer förväntningar om spännande historier att dela med sig av när höstterminen börjar. Som heltidsarbetande förälder är det lätt att känna stress för att man inte kan ge barnen en rolig och fartfylld start sommaren. Passa på att göra en vecka till ett undantag med sommarläger 1 eller sommarläger 2 i juni!På det hyllade sommarlägret Leksand Sports Camp får barn i åldrarna 10-15 år sommarens häftigaste äventyr – med god mat och organiserade aktiviteter. Dessutom kan man som förälder njuta av lite egen tid hemma – och slippa skuldkänslan.
– Problemet är att barn är lediga i tio veckor och föräldrar i fyra. Vad gör barnen dessa sex veckor? Hos oss får de träffa andra barn i en trygg miljö med minst fyra timmar organiserade och roliga aktiviteter varje dag, säger Björn Strand.På Leksand Sports Camp finns det något som passar alla. Sommarlägret har över 50 olika aktiviteter och 20 sporter. Vad sägs om fritt inträde till ett gigantiskt vattenland, åka gokart eller spela lazer tag? Det är bara några exempel på saker som barnen ägnar sig åt under sin vistelse på sommarkollot. Lägg där till att lägret ligger i en helt unik miljö med gångavstånd mellan boende och alla aktiviteter.

Barnen bor tillsammans i en idyllisk stugby bestående av 220 stugor, där varje stuga rymmer 10 barn och en utbildad gruppledare. Dessutom ingår fyra nyttiga mål mat om dagen från någon av sommarkollots högklassiga restauranger.
– Det bästa av allt är att det är enkelt! Vi hämtar barnen på tågstationen och skjutsar dem till sommarlägret, det enda man behöver göra är att vinka hej då på tåget. Sedan väntar ett spännande äventyr med roliga aktiviteter och nya vänner, säger Björn Strand.

Stugbyn vid Leksand stand erbjuder ett modernt och tryggt boende med åtta bäddar i varje stuga. Härifrån promenerar barnen i grupp till frukosten varje morgon.

För bara 795 kronor om dagen per person ingår allt: Alla aktiviteter, nyttig mat och modernt boende. Vill man ta med sina bästa kompisar går det utmärkt: Leksand Sports Camp kan erbjuda något för alla – oavsett hur många det är i gruppen.

Allt man behöver göra för att boka är att klicka på ett av datumen nedan och fylla i några uppgifter. Men passa på, det finns endast ett begränsat antal platser kvar.

Så kan en typisk dag se ut på Leksand Sports Camp

 1. Kl 07-08 – Uppstigning
  Väckning, gruppromenad till frukosten.
 2. Kl 08-09 – Frukost
  God och nyttig frukost i restaurangmiljö.
 3. 09-12 – Förmiddagsaktivitet
  Träning eller annan organiserad gruppaktivitet.
 4. Kl 12-13 – Lunch
  God och hälsosam lunch på en av sommarkollots restauranger.
 5. Kl 13-16 – Eftermiddagsaktivitet
  Tid för organiserad gruppaktivitet.
 6. Kl 16-19 – Leksand Sommarland
  Välj mellan ett 50-tal aktiviteter på Leksand Sommarland. Mellanmål.
 7. Kl 19-20 – Middag
  Högklassig och nyttig mat i restaurangmiljö.
 8. Kl 20-21 – Kvällsaktiviteter
  Ha kul med kompisarna! Testa minigolf, bad, vollyboll m.m.
 9. Kl 22-07 – Sovdags!
  Små grupper i bevakad stugby. Tryggt och fint boende ojämförligt med något annat i samma prisklass.

 

Write a post