Så bokar man in sitt barn till Sveriges roligaste sommar

Fritt inträde till Leksand Sommarland, idylliskt boende i en fyr-stjärnig stugby och restaurangmat för hela dagen. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Leksand Sports Camp erbjuder sommarens häftigaste äventyr för alla barn i åldrarna 8-15 år. Så gör man för att säkra en plats redan i dag.Med över 150 000 besökare varje år har sommarlägret i Dalarna blivit en storfavorit för både barn och föräldrar runt om i Sverige. Och det är inte svårt att förstå varför när man ser vad det moderna sommarkollot har att erbjuda.Vad sägs om fri tillgång till ett högklassigt vattenland, en nervkittlande zip-line eller fartfylld gokart? Det är bara några av de 50 olika aktiviteter som barnen på Leksand Sports Camp får tillgång till under veckan – allt inom gångavstånd.
– Hos oss så lovar vi att barnen gör annat än att spela dataspel och hänga med kompisarna i gallerian. Vi garanterar en trygg miljö och minst fyra timmar organiserade, roliga och fysiska aktiviteter varje dag. Självklart med nyttig mat och modernt boende, säger Björn Strand på Leksand Sports Camp.

Utmana nerverna och se världen ur ett nytt perspektiv med höghöjdsbanan – för de med is i magen!

Förutom de fartfyllda aktiviteterna är boendet en klass för sig. I den fyra-stjärniga stugbyn vid Leksand Strand rymmer varje stuga en grupp om 8 barn – alltid med en gruppledare i närheten. På Leksand Sports Camp garanteras en skärmfri sommar för barnen – och massor av nya kompisar.

Det kanske bästa av allt är att det bara kostar 750 kronor om dagen per person. Då ingår boende, fyra mål mat om dagen och en uppsjö av spännande aktiviteter och sporter. Vill man inte åka ensam kan man givetvis ta med sig syskonen eller bästa kompisarna.

Dessutom går det direktförbindelser med tåg och buss från Stockholm – och personalen möter upp barnen på tågstationen och skjutsar dem till sommarlägret. Det enda man behöver göra är att boka en plats de veckor som finns kvar – sedan väntar sommarens roligaste äventyr runt hörnet. Men passa på: Det finns endast ett begränsat antal platser kvar.

Så kan en typisk dag se ut på Leksand Sports Camp

 1. Kl 07-08 – Uppstigning
  Väckning, gruppromenad till frukosten.
 2. Kl 08-09 – Frukost
  God och nyttig frukost i restaurangmiljö.
 3. 09-12 – Förmiddagsaktivitet
  Träning eller annan organiserad gruppaktivitet.
 4. Kl 12-13 – Lunch
  God och hälsosam lunch på en av sommarkollots restauranger.
 5. Kl 13-16 – Eftermiddagsaktivitet
  Tid för organiserad gruppaktivitet.
 6. Kl 16-19 – Leksand Sommarland
  Välj mellan ett 50-tal aktiviteter på Leksand Sommarland. Mellanmål.
 7. Kl 19-20 – Middag
  Högklassig och nyttig mat i restaurangmiljö.
 8. Kl 20-21 – Kvällsaktiviteter
  Ha kul med kompisarna! Testa minigolf, bad, vollyboll m.m.
 9. Kl 22-07 – Sovdags!
  Små grupper i bevakad stugby. Tryggt och fint boende ojämförligt med något annat i samma prisklass.

 

Write a post