Därför älskar barnen Sveriges bästa sommarkollo

Leksand Sports Camp är sommarkollot som gör succé bland barnen. Med över 50 spännande aktiviteter, 20 sporter och fritt inträde till Leksand Sommarland finns det något som passar alla – och ger barnen den perfekta starten på sommarlovet.
– Det bästa är att bada och att vara på Leksand Sommarland, säger åttaåriga Signe.Leksand Sports Camp är ett modernt sommarkollo som sticker ut ur mängden – långt från tv-soffor och datorskärmar i innerstaden. På det hyllade sommarlägret finns över 50 aktiviteter och 20 sporter att prova på – med fri tillgång till Leksand Sommarland.

En av Signes favoriter är äventyrsbadet i Sommarlandet!

Vad sägs om äventyrsbad, klätterväggar, zip-line eller gokart på en alldeles egen motorbana? Eller varför inte fotboll, cykling eller femkamp? Det är bara några av sakerna som går att välja mellan. Under sommarläger 1 och Sommarläger 2 i juni finns fortfarande chans att hitta sin favorit. Och hyllningsropen från barnen har inte låtit vänta på sig.
– Det bästa med Leksand Sommarland är zip-line, gokart, laser tag och BMX-banan. Jag får utmana mig själv på gokarten och jag vill helst ha bilen som är i mitten för då kan man åka förbi bilen framför, säger Sixten, 10 år.

Pricka måltavlan och samla poäng – på skjutbanan gäller djup koncentration.

Idén med Leksand Sports Camp är att det ska vara enkelt. Allt man behöver göra är att boka en plats den 15-21 juni eller den 24-30 juni – sedan ordnar Leksand Sports Camp resten.

För Sixten är en actionladdad sommar allra viktigast!

För 750 kronor per person och dag ingår alla aktiviteter, fyra nyttiga mål mat om dagen och ett boende som inte liknar något annat i prisklassen.

Bekväma stugor med åtta bäddar i den fyrstjärniga stugbyn ger en lyxigare känsla än på andra kollon. Och utbildade kolloledare tillgängliga dygnet runt garanterar en trygg sömn efter en äventyrsspäckad dag.

Allt man behöver göra är att boka en vecka eller ett par dagar i någon av länkarna nedan – och vinka av barnen på stationen. Sedan sköter Leksand Sports Camp resten – och garanterar sommarens häftigaste äventyr för alla barn mellan 10 och 15 år.

För 795 kronor om dagen ingår:

  1. Tryggt boende i stuga på Leksand Strand.
  2. Nyttig mat: Frukost, lunch och middag på restaurang.
  3. Fritt inträde till Leksand Sommarland.
  4. Två organiserade sportaktiviteter per dag.
  5. Organiserade kvällsaktiviteter, t.ex. disco, minigolf.
  6. Utbildad personal dygnet runt.
  7. Fritt från alkohol, tobak och droger.

 

Write a post