Skip to content Skip to footer
0 Kundvagn Total: 0.00 kr

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för Arrangörer av evenemang samt Leksand Strands rekommendationer för boende i stugbyn och besök på Leksands Sommarland.

 

Även om vi har många deltagare bygger vår verksamhet på små flexibla barngrupper som fungerar självständigt. I sommarens läger kommer vi vid behov att ytterligare anpassa verksamheten för att undvika större folksamlingar. Varje barngrupp har som vanligt en ledare och 10 barn som bor i en egen stuga. Ledaren får vid behov se till att hålla avstånd till andra grupper och att maten levereras i matlådor direkt till stugan. 

  • Vi arbetar med att anpassa verksamheten för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förhindra smittspridning. Vi förväntar oss att alla våra lägerdeltagare gör detsamma för att minska risken för smittspridning.
  • Vara fullt frisk när du kommer till lägerstart. Har du varit smittad av covid-19 ska du ha varit frisk och symtomfri i minst 48 timmar.
  • Det glädjer oss att Folkhälsomyndigheten nu häver reserestriktionerna inom Sveriges gränser från och med den 13 juni.
  • Om myndigheternas maxgräns på 50 personer kvarstår kommer vi att flytta planerade aktiviteter på Leksand Sommarland till stugbyn där vi bor, med egen stor simbassäng, vattenrutschbanor, äventyrsgolf, hoppkuddar, beachvollyboll osv. Vi är helt övertygade om att vi kommer ha en minst lika fantastisk sommar i natursköna Leksand trots detta.
    Se delar av utbudet här: https://www.leksandresort.se/leksand-strand/aktiviteter-sommar/
 

FÖRLÄNGD GILTIGHET

Med anledning av oron för Corona (Covid-19) förlänger vi giltigheten på köpta biljetter till sommarens läger 2021. Om ni tex bokar läger i juni och regeringen väljer att utöka restriktionerna så att vi inte tillåts bedriva vår verksamhet kan ni boka om biljetten till augusti eller till nästkommande sommar.

 

ORDINARIE AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Genom att teckna vårt ordinarie avbeställningsskydd (500 kr/bokning) kan ni avboka fram till 14 dagar innan ankomst. Är det mindre än 14 dagar kvar kan ni avboka mot uppvisande av läkarintyg. Vid en avbokning får du tillbaka allt du har betalat in förutom 500 kr (avbeställningsskyddet) plus eventuell administrationsavgift. Läkarintyg skall skickas till oss inom 14 dagar från avbokningstillfället. Pengarna återbetalas 14 dagar efter planerad lägerstart.

 

AVBOKNING UTAN AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Om du avbokar fram till 40 dagar innan ankomst betalar du endast anmälningsavgiften på 1000–2000 kr enligt villkoren i er bokning. Avbokar ni 40 dagar eller senare innan ankomst återbetalas inget. Pengarna återbetalas 14 dagar efter planerad lägerstart.

 
KONTAKT
Huvudkontor i Stockholm
Jungfrugatan 6, 114 44 Stockholm

Kontor i Leksand
Siljansvägen 726, 793 94 Tällberg

Lägerchef: Sandra Borg
E-post: sandra@lansera.se
Telefon: 070 560 93 60

Leverantörsfakturor skickas till: faktura@leksandsportscamp.se
FÖRETAG

Företagsnamn: Lansera Sports Camp AB
Särskilda företagsnamn (varumärke)
– Leksand Sports Camp

Org.nummer: 559118-1895
F-Skatt: Registrerad
Moms: Registrerad

Bankgironummer: 5224-7111
Swish: 123 544 59 60
BIC: HANDSESS
IBAN: SE80 6000 0000 0009 3941 1121

Visita / Svenskt Näringsliv: #1439256

Lansera Sports Camp AB © 2024. ALL RIGHTS RESERVED | Allmäna Villkor | Dataskyddspolicy