INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för Arrangörer av evenemang samt Leksand Strands rekommendationer för boende i stugbyn och besök på Leksands Sommarland.

Även om vi har många deltagare bygger vår verksamhet på små flexibla barngrupper som fungerar självständigt. I sommarens läger kommer vi vid behov att ytterligare anpassa verksamheten för att undvika större folksamlingar. Varje barngrupp har som vanligt en ledare och 10 barn som bor i en egen stuga. Ledaren får vid behov se till att hålla avstånd till andra grupper och att maten levereras i matlådor direkt till stugan. Om regeringens beslut att förbjuda folksamlingar över 50 personer kvarstår behöver sommarland stänga för allmänheten, varpå vi kommer att erbjuda andra typer av aktiviteter i närområdet. 

FÖRLÄNGD GILTIGHET

Med anledning av oron för Corona (Covid-19) förlänger vi giltigheten på köpta biljetter till sommarens läger 2021. Om ni tex bokar läger i juni och regeringen väljer att utöka restriktionerna så att vi inte tillåts bedriva vår verksamhet kan ni boka om biljetten till augusti eller till nästkommande sommar.

ORDINARIE AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Genom att teckna vårt ordinarie avbeställningsskydd (500 kr/bokning) kan ni avboka fram till 14 dagar innan ankomst. Är det mindre än 14 dagar kvar kan ni avboka mot uppvisande av läkarintyg. Vid en avbokning får du tillbaka allt du har betalat in förutom 500 kr (avbeställningsskyddet) plus eventuell administrationsavgift. Läkarintyg skall skickas till oss inom 14 dagar från avbokningstillfället. Pengarna återbetalas 14 dagar efter planerad lägerstart.

AVBOKNING UTAN AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Om du avbokar fram till 40 dagar innan ankomst betalar du endast anmälningsavgiften på 1000–2000 kr enligt villkoren i er bokning. Avbokar ni 40 dagar eller senare innan ankomst återbetalas inget. Pengarna återbetalas 14 dagar efter planerad lägerstart.